THE POWER OF WORDSSynes denne filmen er så fin. En skikkelig tankevekker. Vil anbefale alle å se den!

VIDEO: JUNI 2013


Klikk på tannhjulet for bedre kvalitet

Satt sammen noen småklipp av det jeg har filmet denne månden. Bare mye kødd og alt for mye stygt, ingenting seriøst haha. Tenkte kanskje å lage en liten sånn video i slutten av hver månde, hva tror dere? Har jo hatt ett lite sånn prosjekt før, men fant en enkel måte å gjøre det på nå så

VIDEO: HYTTETURYoutube fucket opp kvaliteten så jævlig, hakker og er skikkelig travel å se på, men vet ikke hvordan jeg får fikset det så det er jo bare å se den de som gidder! Kanskje det kan hjelpe å klikke på tannhjulet for høyeste kvalitet... Var i alle fall en superkoselig helg :)

JEG KRØLLER HÅRET


Sett video-kvaliteten på 480p for best kvalitet (desverre ganske dårlig uansett, siden jeg filmet med webcamera)

Skjønner ikke hvorfor folk har problemer med å krølle eget hår, jeg synes vertfall det er kjempeenkelt å gjøre det på denne måten! Krølltangen er jeg også utrolig fornøyd med, vertfall med tanke på at den også er ganske rimelig. Og om noen lurer på hva free fresh-sprayen gjør, så hjelper den godt på å holde krøllene i lenger, og det gjør varmen mer skånsom mot håret. Hehe egentlig en sykt uinteressant video, og kan vel påstå jeg ikke var helt oppegående siden jeg omtrent nettopp hadde stått opp, men var så lenge siden sist at det får bare vær!


Pleier du å krølle håret ditt?


Frida

Frida Helset, 17 år.

  


KATEGORIER

· foto · hverdag · skole · video

ARKIV

ANNONSER

Design

hits