THE POWER OF WORDSSynes denne filmen er så fin. En skikkelig tankevekker. Vil anbefale alle å se den!

VIDEO: JUNI 2013


Klikk på tannhjulet for bedre kvalitet

Satt sammen noen småklipp av det jeg har filmet denne månden. Bare mye kødd og alt for mye stygt, ingenting seriøst haha. Tenkte kanskje å lage en liten sånn video i slutten av hver månde, hva tror dere? Har jo hatt ett lite sånn prosjekt før, men fant en enkel måte å gjøre det på nå så

4 UKER I TYRKIA

Da er sommerferien i gang, og planene har begynt å stable seg. Jeg har lenge tenkt at jeg skulle starte bloggingen igjen når ferien startet, og siden jeg har hatt en lang pause nå og jeg trenger noe å gjøre til tross for mye reising i sommer, så vi kan vel si at I'm back, bitches! Hvor mye tekst som vil følge med alle innleggene vet jeg ikke, men skal prøve å få tatt mange bilder å vise dere vertfall.

Allerede nå mandag reiser jeg mest sansynlig til Oslo med en venninne, broren, en kompis og pappa, hvor det blir tusenfryd og shopping i noen dager. Mest bare for å få en liten kick start på ferien. Deilig å kunne reise litt nå som det først er sommer og fri!

Den 10. juli reiser jeg videre til Tyrkia, hvor vi skal bo på Pegasus Resort (som dere ser bilder av nedom her)

Der skal vi bli i 2 uker. Vi reiser alltid All Inclusive med Nazar. Vi har aldri bodd på akkurat dette hotellet før, så det skal bli spennende å prøve og se noe nytt igjen!


Når jeg kommer hjem blir det kun 1 uke med avslapping, før jeg reiser videre TILBAKE til Tyrkia hvor jeg skal bli i 2 uker til. Da blir vi å reise tilbake til Pegasus World hvor vi er omtrent hvert år. Gleder meg utrolig mye til å komme tilbake dit. I tillegg får jeg være der nede med min kjære Sofie også en stund, så det skal bli veeldig bra ♥ (noen bilder av hotellet nedom her) 
Hehe ja, dere har vell sett dette litt nærmere på bloggen både en og to ganger før..

4 uker i Tyrkia vil jeg tro kommer til å bli heftig på alle måter. Både negativt og positivt. Kommer til å bli sinnsykt lei av sol, varme og travle tyrkere, og jeg kommer til å savne mine kjære hjemme i Volda noe grusomt, men samtidig - det kommer til å bli sykt herlig! Er tross alt ikke hver sommer man får reise så mye, så jeg velger å være mer enn fornøyd!

Ønsker alle kjære leserene mine en god sommer! Gleder meg til å dele mer av min senere :)


Hvor skal du i sommer?
VIDEO: HYTTETURYoutube fucket opp kvaliteten så jævlig, hakker og er skikkelig travel å se på, men vet ikke hvordan jeg får fikset det så det er jo bare å se den de som gidder! Kanskje det kan hjelpe å klikke på tannhjulet for høyeste kvalitet... Var i alle fall en superkoselig helg :)Frida

Frida Helset, 17 år.

  


KATEGORIER

· foto · hverdag · skole · video

ARKIV

ANNONSER

Design

hits