ROOM TOUR

 
SYK OG SVAKEndte visst opp sengeliggende idag likevel. Fikk feber igår kveld og sov sikkert max 2 timer inatt. Hodepine, vondt i kroppen og vondt i halsen. Hehe, er vel det man får igjen for å gå ute med lite klær i minusgrader... Har vertfall fått gjort litt skolearbeid, og ellers ligget rett ut og sett frustrerte fruer i hele dag. Takk gud for at jeg startet seint på den serien! Kun midt i sesong 4, heeeldigvis :)

Fått laget litt te nå, ikke vet jeg men tenkte kanskje noe varmt ville hjelpe på halsen! Huff, hadde glemt hvor kjipt det er å være syk.. Jaja, skal spare dere for mer syting nå - vi snakkes senere, søtiser!


Fleire som er småsyke for tiden?
SÅ MYE Å GJØR

genser vero moda

 

Dagen idag har bokstaveligtalt vært helt jævlig. Greit nok at det er søndag, men har en sinnsyk hodepine og masse skolearbeid som skal være gjort. Dårlig kombinasjon, med andre ord. Lurer på om jeg har litt feber også, men krysser fingere for at det går over veldig snart. Kan virkelig ikke bli syk nå, har så alt for mye å gjøre denne uken! Proppet timeplan, faktisk! Det meste er også selvfølgelig skolearbeid... Siste innspurt før påskeferien vet dere, huff håper bare jeg rekker å komme igjennom alt og ikke ender opp sengeliggende!

Må prøve å få gjort ferdig en innlevering i kommunikasjon nå, før jeg tar kvelden tidlig for å bli frisk. Søvn er vel den beste medisinen, eller hva? Vi snakkes ♥


Har du mye skolearbeid i det siste?
NÅ BLIR DET CUPCAKES
Fikk denne supersøte boken med mamma! Er absolutt ingen mester når det kommer til baking og gjør det så og si aldri, men herregud cupcakes er jo såå godt! Og de ser så fine ut! Denne boken var supersøt, med masse gode oppskfiter, både i sunnere varianter og selvfølgelig mange syke kaloribomber. Nå må jeg bare finne ut hvilken av oppskriftene jeg vil teste ut først og handle inn det jeg trenger... Gleder meg til å prøve :)

Liker du cupcakes?
KARNEVAL 2013STYGG SKADE


Hehe unskyld for at dere måtte se dette.... Men hallo se så jævlig da æsj

Flinke Frida har skadet armen, igjen. Gidder ikke gå innpå hvordan, men er sykt hoven, spesielt på innsiden av tommelen som bildet viser litt av... Ellers er det en fin og fargerik skade i blå, lilla, gul og grønn. Superfint! Skjedde onsdagskveld, så heldigvis har hevelsen gått ned en god del, men hele greia ser fortsatt helt på trynet ut. Sta som jeg er nektet jeg å dra til legen, men om det ikke er bedre etter helgen blir det nok røntgen.. Krysser fingrere for at det ikke er noen stor skade, bare en stygg forstuing!

Selvfølgelig er det også høyrearmen, så bloggingen går dobbelt så treigt som det pleier. Qwertyuæhlfs så irriterende

JEG KRØLLER HÅRET


Sett video-kvaliteten på 480p for best kvalitet (desverre ganske dårlig uansett, siden jeg filmet med webcamera)

Skjønner ikke hvorfor folk har problemer med å krølle eget hår, jeg synes vertfall det er kjempeenkelt å gjøre det på denne måten! Krølltangen er jeg også utrolig fornøyd med, vertfall med tanke på at den også er ganske rimelig. Og om noen lurer på hva free fresh-sprayen gjør, så hjelper den godt på å holde krøllene i lenger, og det gjør varmen mer skånsom mot håret. Hehe egentlig en sykt uinteressant video, og kan vel påstå jeg ikke var helt oppegående siden jeg omtrent nettopp hadde stått opp, men var så lenge siden sist at det får bare vær!


Pleier du å krølle håret ditt?


Frida

Frida Helset, 17 år.

  


KATEGORIER

· foto · hverdag · skole · video

ARKIV

ANNONSER

Design

hits