FRIDAY MORNING 


 
4 UKER I TYRKIA

Da er sommerferien i gang, og planene har begynt å stable seg. Jeg har lenge tenkt at jeg skulle starte bloggingen igjen når ferien startet, og siden jeg har hatt en lang pause nå og jeg trenger noe å gjøre til tross for mye reising i sommer, så vi kan vel si at I'm back, bitches! Hvor mye tekst som vil følge med alle innleggene vet jeg ikke, men skal prøve å få tatt mange bilder å vise dere vertfall.

Allerede nå mandag reiser jeg mest sansynlig til Oslo med en venninne, broren, en kompis og pappa, hvor det blir tusenfryd og shopping i noen dager. Mest bare for å få en liten kick start på ferien. Deilig å kunne reise litt nå som det først er sommer og fri!

Den 10. juli reiser jeg videre til Tyrkia, hvor vi skal bo på Pegasus Resort (som dere ser bilder av nedom her)

Der skal vi bli i 2 uker. Vi reiser alltid All Inclusive med Nazar. Vi har aldri bodd på akkurat dette hotellet før, så det skal bli spennende å prøve og se noe nytt igjen!


Når jeg kommer hjem blir det kun 1 uke med avslapping, før jeg reiser videre TILBAKE til Tyrkia hvor jeg skal bli i 2 uker til. Da blir vi å reise tilbake til Pegasus World hvor vi er omtrent hvert år. Gleder meg utrolig mye til å komme tilbake dit. I tillegg får jeg være der nede med min kjære Sofie også en stund, så det skal bli veeldig bra ♥ (noen bilder av hotellet nedom her) 
Hehe ja, dere har vell sett dette litt nærmere på bloggen både en og to ganger før..

4 uker i Tyrkia vil jeg tro kommer til å bli heftig på alle måter. Både negativt og positivt. Kommer til å bli sinnsykt lei av sol, varme og travle tyrkere, og jeg kommer til å savne mine kjære hjemme i Volda noe grusomt, men samtidig - det kommer til å bli sykt herlig! Er tross alt ikke hver sommer man får reise så mye, så jeg velger å være mer enn fornøyd!

Ønsker alle kjære leserene mine en god sommer! Gleder meg til å dele mer av min senere :)


Hvor skal du i sommer?
SHORT HAIR

Har klippet håret! KORT! Eller ikke akkurat superkort, men i alle fall kort i forhold til hvordan det var før... Men da var det også litt for langt. Klippet faktisk nesten 15 cm! Det vokser alt for raskt ut igjen, så denne gangen måtte jeg bare ta en del så jeg slipper å klippe meg hele tiden. Veldig uvandt, men også sinnsykt deilig! Skal nyte tiden med ''kort hår'' haha - å vaske håret feks. er jo en lek! Og jeg merker også at jeg har fått mye mer volum siden håret ikke er så tungt, så det er jo gøy :)

Det eneste folk har sagt til meg er jo ''WOW det var kort!!'' så føler meg egentlig som ett helvette, men men det varer nok ikke så lenge! Ser litt fett og stygt ut idag siden jeg har hatt tentamen og ikke giddet fikse meg, men bare for å vise sånn ca
 


Vokser ditt hår raskt?
FIN MANDAGS MORGEN
Er hjemme fra skolen idag, så bestemte meg for å fikse litt god frukost for en gangs skyld. Fruktsalat med yoghurt, mmm!

Sovnet ikke før klokken var nærmere halv 5 igår... Lå bare i senga og så i taket, skikkelig trøtt men hadde null sjanse å sove! Var selvfølgelig også helt død når jeg våknet, og ligger egentlig bare som ett slakt på sofaen akkurat nå. Herregud døgnrytmen min er så fucked up... Men men dont blame me - skal ikke legge sjul på at jeg er midt i en periode som tærer litt mer på kreftene enn vanlig, og det er også derfor jeg har hatt blogg-pause så lenge. Forhåpentligvis går alt tilbake i vanlige mønster og rutiner snart! :)Hva skal du idag?
SYK OG SVAKEndte visst opp sengeliggende idag likevel. Fikk feber igår kveld og sov sikkert max 2 timer inatt. Hodepine, vondt i kroppen og vondt i halsen. Hehe, er vel det man får igjen for å gå ute med lite klær i minusgrader... Har vertfall fått gjort litt skolearbeid, og ellers ligget rett ut og sett frustrerte fruer i hele dag. Takk gud for at jeg startet seint på den serien! Kun midt i sesong 4, heeeldigvis :)

Fått laget litt te nå, ikke vet jeg men tenkte kanskje noe varmt ville hjelpe på halsen! Huff, hadde glemt hvor kjipt det er å være syk.. Jaja, skal spare dere for mer syting nå - vi snakkes senere, søtiser!


Fleire som er småsyke for tiden?
SÅ MYE Å GJØR

genser vero moda

 

Dagen idag har bokstaveligtalt vært helt jævlig. Greit nok at det er søndag, men har en sinnsyk hodepine og masse skolearbeid som skal være gjort. Dårlig kombinasjon, med andre ord. Lurer på om jeg har litt feber også, men krysser fingere for at det går over veldig snart. Kan virkelig ikke bli syk nå, har så alt for mye å gjøre denne uken! Proppet timeplan, faktisk! Det meste er også selvfølgelig skolearbeid... Siste innspurt før påskeferien vet dere, huff håper bare jeg rekker å komme igjennom alt og ikke ender opp sengeliggende!

Må prøve å få gjort ferdig en innlevering i kommunikasjon nå, før jeg tar kvelden tidlig for å bli frisk. Søvn er vel den beste medisinen, eller hva? Vi snakkes ♥


Har du mye skolearbeid i det siste?
NÅ BLIR DET CUPCAKES
Fikk denne supersøte boken med mamma! Er absolutt ingen mester når det kommer til baking og gjør det så og si aldri, men herregud cupcakes er jo såå godt! Og de ser så fine ut! Denne boken var supersøt, med masse gode oppskfiter, både i sunnere varianter og selvfølgelig mange syke kaloribomber. Nå må jeg bare finne ut hvilken av oppskriftene jeg vil teste ut først og handle inn det jeg trenger... Gleder meg til å prøve :)

Liker du cupcakes?
STYGG SKADE


Hehe unskyld for at dere måtte se dette.... Men hallo se så jævlig da æsj

Flinke Frida har skadet armen, igjen. Gidder ikke gå innpå hvordan, men er sykt hoven, spesielt på innsiden av tommelen som bildet viser litt av... Ellers er det en fin og fargerik skade i blå, lilla, gul og grønn. Superfint! Skjedde onsdagskveld, så heldigvis har hevelsen gått ned en god del, men hele greia ser fortsatt helt på trynet ut. Sta som jeg er nektet jeg å dra til legen, men om det ikke er bedre etter helgen blir det nok røntgen.. Krysser fingrere for at det ikke er noen stor skade, bare en stygg forstuing!

Selvfølgelig er det også høyrearmen, så bloggingen går dobbelt så treigt som det pleier. Qwertyuæhlfs så irriterendeFrida

Frida Helset, 17 år.

  


KATEGORIER

· foto · hverdag · skole · video

ARKIV

ANNONSER

Design

hits